Начало Бокс Ули Вегнер готви Кобрата от болничната си стая

Ули Вегнер готви Кобрата от болничната си стая

Ули Вегнер готви Кобрата от болничната си стая
0

Опитният треньор Ули Вегнер продължава да помага за подготовката на Кубрат Пулев от рехабилитационна клиника. 77-годишният специалист още не се е възстановил, след като падна лошо и счупи бедрена кост.

Германецът готви тактиката на Кобрата за битката с Антъни Джошуа.

„Шефовете на болницата са големи фенове на спорта и ми дават възможност за тактически уроци от личната ми стая”, сподели Вегнер пред Märkischen Oderzeitung.

Разпространението на коронавируса застрашава мача за световните титли в тежка категория. По план той трябва да се изиграе на 20 юни в Лондон. За ветеранът това ще е много хубава и успорвана битка.

„Поел съм голяма отговорност. Става въпрос за милиони зрители и евро. Нямаше да приема работата, ако не бях убеден, че Кубрат има качествата да слезе от ринга като победител”, допълни наставникът на Пулев.

До момента българинът има само една загуба от 29 професионални сблъсъка. През 2014 година Владимир Кличко го нокаутира в петия рунд, когато отново беше заложена титлата в „кралската дивизия“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.