Начало Видео Дейна Уайт обвини медиите в саботаж

Дейна Уайт обвини медиите в саботаж

Дейна Уайт обвини медиите в саботаж
0

В последните седмици президентът на UFC – Дейна Уайт, бе под огъня на множество критики от страна на фенове и медии за решението си да поднови бойните вечери по време на пандемия.

Силният човек в организацията трябваше да убеди множество хора, че всичко ще е наред и че ще се спазват протоколите за спазване сигурността на всички замесени в шоуто.

Въпреки че той самия оцени трите бойни вечери с оценка „10.5“, не една или две американски медии оцениха поведението на Уайт като безотговорно, който пък отговори по следния начин.

Снимка: БТА

„Ще дам за пример един ваш колега от „Ню Йорк Таймс“, съобщи Уайт по време на интервю.

„Той интервюира президента на ESPN за 45 минути, изгуби му времето и в крайна сметка не го цитира нито един път. Занете ли защо? Защото Джими Питаро (бел.ред. – президент на ESPN) е позитивен човек.

Каквито и проблеми да сме имали със сглобяването на вечерите, сме се опитали да намерим решение максимално бързо и ефикасно.

„В същото време много медии като „Ню Йорк Таймс“ и други се опитваха да ни саботират, докато ние работехме“, разри Уайт, допълвайки че не вижда в скоро време галавечерите му да бъдат посещавани от фенове.