Начало ММА Дейна Уайт се срещна с италиански служители, за да обсъдят използването на Колизеумa за Мъск срещу Зукърбърг

Дейна Уайт се срещна с италиански служители, за да обсъдят използването на Колизеумa за Мъск срещу Зукърбърг

Дейна Уайт се срещна с италиански служители, за да обсъдят използването на Колизеумa за Мъск срещу Зукърбърг
0

След като Илон Мъск предложи да използва древната арена за битката си срещу Марк Зукърбърг, Дейна Уайт говори с италианското правителство за това да се случи.

Илон Мъск иска с Марк Зукърбърг да се бият в Колизеума

Не всичко беше слънце и забавление за Дейна Уайт в Италия по време на скорошната му семейна ваканция. Докато президентът на UFC пътуваше из Европа, той отдели време, за да говори с представители на италианското правителство относно използването на Колизеума за потенциална битка между Илон Мъск и Марк Зукърбърг .

Уайт разкри това по време на ново интервю в подкаста Hotboxin на Майк Тайсън.

„Истинско е. Истинско е“, каза Уайт. „Те наистина искат да се бият, това е истинско! Жена ми каза, че Зукърбърг ще го срита задника“, предложи Тайсън.

Смешно е, защото говорихме за Колизеума за тази битка“, каза Уайт. „И всъщност имах среща с екипа на министъра на културата в Италия, за да проведа тази битка в Колизеума, ако се случи. Би било ММА. Говореха. Не са разрешени стероиди. Тези момчета ще бъдат тествани за допинг. Зукърбърг приема това много сериозно“, добави Дейна. „Той е голям фен на UFC, той тренира и е фен на ММА