Начало ММА Дейна Уайт увеличи бонусите за UFC 262

Дейна Уайт увеличи бонусите за UFC 262

Дейна Уайт увеличи бонусите за UFC 262
0

Американците имат следната поговорка: „В Тексас всичко е по-добро и по-голямо„.

Такъв явно е и случаят с UFC, когато организацията стъпи в южния щат. В ранните часове на неделя сутрин (българско време) ММА веригата отново ще зарадва феновете от юга със събитието UFC 262.

Галавечерта притежава нужните съставки за великолепно шоу – фенове в залата, шампионски мач и доказани супер звезди. Освен това, обичайните бонуси ще бъдат увеличени с 50%.

Обичайните $50 000, които се дават за мач и представяне на вечерта, ще бъдат увеличени на $75 000 по настояване на самия Тони Фъргюсън.

Къде на шега, къде сериозно, в четвъртък по време на обичайната пресконференция“Ел Кукуй“ помоли своя шеф да разшири малко повече пръстите си.

Ветеранът припомни на началника си за последния път, когато са били в Хюстън, Тексас. Очевидно, бившият състезател на компанията Травис Браун е помолил Уайт за по-високо заплащане при бонусите, което вече е факт.

За съжаление на бойците обаче, това най-вероятно ще бъде факт единствено за предстоящото събитие на организацията и още от следващото шоу допълнителното възнаграждение ще се върне на $50 000.