Начало ММА Дерек Брансън срещу Роман Долидзе и Матю Шнел срещу Стив Ерцег на UFC 295

Дерек Брансън срещу Роман Долидзе и Матю Шнел срещу Стив Ерцег на UFC 295

Дерек Брансън срещу Роман Долидзе и Матю Шнел срещу Стив Ерцег на UFC 295
0

Картата на UFC 295 през ноември ще бъде оглавена от дългоочакваната битка за титлата в тежка категория между Джон Джоунс и Стипе Миочич, но сега са добавени нови битки.

Представители на UFC обявиха няколко битки в сряда, включително потвърждение за слухове за сблъсък в средна категория между Дерек Брaнсън и Роман Долидзе .

Брaнсън ще се опита да се върне към победите, след като претърпя последователни загуби с нокаут от Джаред Каноние и Ду Плесус в двете си последни битки. Преди тези неуспехи, той постигна впечатляваща серия от пет победи.

Що се отнася до Долидзе, той също ще се опита да се върне към победите, след като падна от Марвин Ветори със съдийско решение през март, което спря неговата серия от четири победи.

Състезателите в категория муха Матю Шнел и Стив Ерцег също бяха добавени към картата в интригуваща битка в категория муха.

Шнел ще се състезава за първи път през 2023 г., след като претърпя загуба с нокаут от Матеус Николау в предишното си излизане през декември 2022 г. Преди това той трябваше да се завърне през юни, но беше принуден да напусне планирания си мач срещу Дейвид Дворак.

Ерцег беше боецът, който получи повикването да замени Шнелна UFC 289 и той се възползва максимално от възможността побеждавайки с единодушно съдийско решение Дворак.