Начало ММА Дерек Брънсън скочи на прайд шоу с публика деца

Дерек Брънсън скочи на прайд шоу с публика деца

Дерек Брънсън скочи на прайд шоу с публика деца
0

Звездата на UFC Дерек Брънсън атакува яростно организаторите на детска шоу програма в стриптийз клуб за хора с различна сексуална ориентация. Боецът в средна категория обяви, че не е против гейовете, но подобен разврат пред очите на малолетни е недопустим.

Случката се е разиграла в заведението „Мистър Мистър“ в Далас, където решили да отпразнуват прайд месеца по нетипичен начин. Посетителите на бара били приканени да вземат децата си, за да покажат, че хората с такава сексуална ориентация не са различни.

Изтекоха клипове и снимки в социалните мрежи, които са меко казано смущаващи. Брънсън е един от многото критици, които скочиха на организаторите.

„Нямам против LGBTQ обществото, а искам да защитя децата“, защити се от хомосексуалистите Дерек.

„Малките все още не са изградили реална представа за нещата, мозъците им не са готови за подобно поведение. Не можем ли да предпазваме децата в днешното общество?“.

„Туъркват и се разкрачвата пред деца, които им хвърлят долари. Отзад има светещ надпис „няма да се излише само“. В какъв свят живеем?“, гласи друго съобщение от Брънсън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.