Начало ММА Дерек Люис погледна към Сирил Гане
0

Дерек Люис погледна към Сирил Гане

Дерек Люис погледна към Сирил Гане
0

Дерек Люис е №2 в ранглистата на UFC в тежка категория и, при нормални обстоятелства, би следвало да получи мач за титлата.

Шампионът Стипе Миочич, обаче, ще я защитава срещу Франсис Нгану, а победителят почти сигурно ще се бие с Джон Джоунс, което оставя “Черния звяр” назад в списъка с претенденти. На 36-години, Люис е наясно, че не му остава много време в професионалния спорт, а оставащията една среща в договора му с UFC също е предпоставка за това да не иска да чака още дълго преди да се бие отново.

“Искам да бъда активен. Не ми се стои в очакване да се бия с когото и да е, няма да стана по-млад. Не искам да чакам за мач за титлата или за мач срещу конкретен съперник. Искам да се бия с всеки, който е готов. Прозорецът ми за изкарване на пари се затваря, наясно съм. Не ми остава много време, затова няма да си стоя кротко”, коментира “Черния звяр”.

Той призна, че е впечатлен от Сирил Гане и би се радвал да се изправи именно срещу него в следващия си мач.

“Не зная как от UFC ще се опитат да изгратят това момче, дали изобщо ще го пуснат в битката за титлата. Започнах да виждам името си в публикации в социалните медии за мача му с Розенструйк и казваха, че не е по-лош от мен или Франсис. Казх си: “По дяволик, добре. Мамка му””.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.