Димитриъс Джонсън отказа корав японец в дебюта си в ONE FC (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало ММА Димитриъс Джонсън отказа корав японец в дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)
0

Димитриъс Джонсън отказа корав японец в дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)

Димитриъс Джонсън отказа корав японец в дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)
0

В двубой от основната бойна карта на събитието ONE: A NEW ERA бившият шампион на UFC в категория муха Димитриъс Джонсън победи със събмишън (гилотина) Юя Уакаматсу във втория рунд.

Боецът с най-много защити на титла в UFC бе затруднен от коравия съперник срещу себе си през първия рунд, тъй като голяма част от опитите му за събаряния бяха парирани, а в размените в стойка Уакаматсу стоеше изключително стабилно. В началото на втората част японецът с прякор „Малката пираня“ дори свали Ди Джей с дясно кроше, но опитният ММА боец веднага прибегна към поваляне в двата крака и „отърва кожата“.

Доминацията в партер на Димитриъс Джонсън продължи в следващата минута и половина, а неспиращият натиск „Mighty Mouse“ накара Юя да направи грешка. 57-килограмовият боец се възползва от създалата се ситуация по най-добрия начин, като грабна врата на съперника си и го притисна към клетката. Така ефектът от задушаващата техника гилотина бе засилен от натиска на клетката в гърба на Уакаматсу и японецът се предаде.

Джонсън преминава към полуфиналите на елиминационния турнир на ONE FC в категория муха.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.