Начало ММА До 3 години затвор грозят Конър Макгрегър
0

До 3 години затвор грозят Конър Макгрегър

0

Голямата звезда на UFC и един от най-разпознаваемите спортисти в момента – Конър Макгрегър е изправен пред угрозата да лежи в италиански затвор до 3 години! Причината – диджеят, който той удари миналата седмица в Рим е завел иск срещу „Ноториъс”.

По време на почивката си във „Вечния град” бившият двукратен световен шампион на UFC счупи носа на известния артист Франческо Факинети. Инцидентът се разигра в клуб, докато двамата си говорили приятелски. Той стана обществено достояние, след като самият италианец говори по темата в социалните мрежи.

Сега Факинети е категоричен, че няма да оттегли обвиненията дори да му бъде предложено споразумение от 10 милиона евро. „Мислите ли, че се шегувам? Този човек трябва да си понесе последствията от действията. Не му е първо провинение и ако не се направи нещо, няма да му е и последното. Ако адвокатите му ми се обадят и ми предложат 10 милиона евро, ще им откажа. Не ме вълнуват парите”, отсече диджеят.

Според италианските закони, ако Конър бъде признат за виновен за средна телесна повреда, той може да получи присъда от до 3 години затвор. Предстои да се разбере дали предишните му подобни провинения ще натежат в подобна посока.