Начало ММА Дос Аньос искал да спрат боя с Мойкано
0

Дос Аньос искал да спрат боя с Мойкано

Дос Аньос искал да спрат боя с Мойкано
0

Рафаел дос Аньос е поискал да спрат боя с Ренато Мойкано. Двамата направиха истинско зрелище за публиката, което в един момент обаче стана трудно за гледане. Това се случи в последните два рунда, в които Мойкано беше с едно затворено око, но отказваше да се предаде. Докторът на два пъти проверяваше състоянието му, но бразилецът бе твърд в позицията си да довърши битката.

Честно казано, наистина исках докторът да спре мача, но той отказа да го направи. Питах рефера, но той също ми каза да продължавам. И макар да не ми се искаше, направих онова, което трябваше. Опитах да приключа срещата, но този е корав като камък“, каза след победата си Дос Аньос.

Мойкано бе закаран моментално след мача в болница, където да проверят състоянието му. Добрата новина е, че той няма сериозни поражения, като изключим аркадите. Ренато дори благодари на сънародника си за здравата битка и допълни, че няма търпение да се върне в клетката.

От своя страна Дос Аньос вече гледа към следващия си противник. „Изглежда това няма да е Махачев, който имаше възможност да е на мястото на Мойкано, но отказа. С удоволствие бих се изправил срещу Конър. Той твърди, че се връща през лятото, така че това би бил страхотен мач. Надявам се, че Дейна ще го организира“, каза още бразилецът.