Начало Бокс Фюри: Няма да свърша като Тайсън и Холифийлд
0

Фюри: Няма да свърша като Тайсън и Холифийлд

Фюри: Няма да свърша като Тайсън и Холифийлд
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри гледа все по-сериозно към слагане на край на кариерата си. „Краля на циганите“ ще се изправи срещу Дилиън Уайт на 23 април на стадион „Уембли“, като това може да се окаже и последният му професионален мач.

Той е категоричен, че не се вижда да остане още на ринга и в никакъв случай няма нужда да го прави. „Единствената причина да остана, са парите. Но след този мач ще съм заработил над 100 милиона паунда. Ако мога да ги похарча, значи не ги заслужавам. Знам, че Майк Тайсън е похарчил половин милиард, Холифийлд около 400 милиона, но аз няма да свърша като тях, защото нямам техните широки пръсти“, заяви Фюри.

Той вярва, че с въпросните пари е осигурил до края на живота си, не само себе си, но и цялото си семейство. „Живея в Моркемб, Ланкашиър. Там е евтино. Нямам скъпи навици и хобита, не залагам сериозни суми, не правя нищо. Никога не бих могъл да похарча тези пари. В същото време има неща, които искам да направя, но за целта трябва да съм здрав и с мозъка си. Шест деца и жена разчитат на мен“, продължава Тайсън.

По всичко личи, че този път Фюри е намерил нужния баланс, който толкова много търсеше през годините. Въпросът е, дали пък няма да се изкуши, при победа над Уайт, да направи мечтаната обединителна битка за всички пояси и след това да се оттегли?!