Начало ММА Дуриньо поиска реванш от Хамзат Чимаев

Дуриньо поиска реванш от Хамзат Чимаев

Дуриньо поиска реванш от Хамзат Чимаев
0

Жилберт Бърнс загуби от Хамзат Чимаев в може би най-зрелищния двубой за тази година в октагона. Двамата стигнаха до съдийско решение на UFC 273, след което ръката на шведа с чеченски корени беше вдигната.

Бразилецът не е съгласен с решението и вече няколко дни споделя колажи и статистика в социалната мрежа Twitter.

Освен това Дуриньо пожела мигновен реванш и обяви, че двамата имат да уреждат още сметки.

„Ето как аз виждам нещата не сме приключили“, започна Бърнс.

„Със сигурност той се придвижва напред в ранкинга и ще искат да направят битка с Колби Ковингтън. Аз обаче не се страхувам да се бия с никого в дивизията и времето го е доказало. Искам Хамзат да ми върне услугата, която му направих с тази среща.“

„При нас №2 се би с №1. Искам реванш. Ако победи Колби, ще се бие с Камару Усман, но аз искам нова битка с него в някоя от бъдещите му три срещи. Някой измежду нас трябва да приключи другия и тогава спорът ни ще е решен. Това е битка и трябва да е петрундова. Сега пропуснахме да направим още шоу.“

„Когато ме офертираха за този сблъсък, аз поисках да е в пет рунда. Пратиха ми договора и останах разочарован. Веднага казах на Али Абделазис, че незвисимо как завърши, искам нов петрундов мач – така ще е по-забавно за публиката“, завърши бразилецът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.