Начало ММА Двете момичета, които често се виждат до Конър Макгрегър. Кои са те?

Двете момичета, които често се виждат до Конър Макгрегър. Кои са те?

Двете момичета, които често се виждат до Конър Макгрегър. Кои са те?
0

Мнозина са чували за съпругата на бившия шампион на UFC Конър Макгрегър – Дий Девлин. Макгрегър и Девлин са двойка от младежи и имат две деца заедно, Конър младши и дъщеря Кроя. В социалните мрежи ексцентричният ирландец често публикува снимки и с две красиви блондинки, за които много хора се чудят какви и кои са те.

Те са сестрите му Ерик и Аойфе, за които няма много информация. Двете жени стоят далече от светлините на прожекторите, но определено стоят добре под тях.

motherearthschool.com

Ерин Макгрегър е родена през 1981 г. и е по-голямата сестра на Конър. Тя подкрепя брат си още от първите му стъпки в ММА. Ерин е участвала в състезания по бодибилдинг. Сега тя е модел и фризьор в Ирландия.

,,Конър се справя с всички несгоди. Той ме вдъхновява да направя нещо за себе си и да изхвърля целия негатив от главата си. Той ми помага да преодолея собствените си комплекси“, казва Ерин за брат си.

motherearthschool.com

Аойф Макгрегър е по-маката сестра на Конър. Тя е работила в компания за багери в Дъблин преди брат й да се издигне финансово, което помогна на цялото семейство да стъпи на крака.

,,Конър все още се държи като дете у дома. Но той, както всички по-малки братя, ни защитава. Той много обича мен и Ерин, винаги ни подкрепя “, казва Аойф за Конър.