Начало ММА Джамахал Хил смята, че боят с Алекс Перейра е неравностоен: Ще бия винаги!

Джамахал Хил смята, че боят с Алекс Перейра е неравностоен: Ще бия винаги!

Джамахал Хил смята, че боят с Алекс Перейра е неравностоен: Ще бия винаги!
0

Джамахал Хил (12:1) се завръща тъкмо навреме за най-голямата сцена в света на бойните изкуства – UFC 300, за да се опита да си върне титлата в полутежка категория от ръцете на Алекс Перейра (9:2). Двамата оглавяват юбилейното издание, а бившият шампион смятам, че срещата ще бъде изключително неравностойна, защото гледа на себе си, като на сигурен победител.

Просто смятам, че съм по-добре. Казвам го в много интервюта, но хората просто отказват да ми повярват. Просто наистина съм по-добре от него, точка! Нещата стоят по този начин. Ще го бия винаги и не искам вече да се повтарям. Просто искам да изляза и да го докажа. Няма да мине добре за него. Затова харесвам всички тези приказки, целият този хайп, където се твърди, че Перейра е това, той е легендарен и такива глупости. Допадат ми тези тъпотии. Нека го издигат в главата му, защото накрая ще го сваля на земята. Трябва да знаете, че той има нужда от още много преди да стигне до моето ниво“, заяви убедително Хил пред Bodog Canada.

Припомняме, че „Лека нощ“ стигне до пояса през януари 2023 г. в бой с Гловър Тейшейра (33:9), където пенсионира бразилската легенда. След това трябваше да се бие с Жири Прохазка (29:4:1) за първа защита на отличието, но се контузи и UFC му отне титлата, за да я заложи между поляка и „Поатан“.

UFC 300 ще се проведе на 14 април в Лас Вегас, а боят между Алекс Перейра и Джамахал Хил оглавява звездната карта.