Начало ММА Джесика Андраде: Шевченко е най-добрата в UFC
0

Джесика Андраде: Шевченко е най-добрата в UFC

Джесика Андраде: Шевченко е най-добрата в UFC
0

Джесика Андраде определи Валентина Шевченко за най-добрата при жените в UFC. Бразилката, която дебютира с победа при 57-килограмовите, бе обявена за претендент номер едно в дивизията от Дейна Уайт.

Валентина е най-добрата в UFC. Винаги съм искал да се бия с нея, защото винаги искам да се бия с най-добрите. Била съм се с много добри момичета и мисля, че Валентина е едно ниво над всички останали. Всъщност вярвам, че в битката с Нунес съдиите трябваше да дадат победата на Шевченко. Защото тя беше по-добра„, започна Андраде.

Шевченко има много умения по джудо, но моите сваляния са различни. Отивам до краката, така че просто трябва да внимавам с ударите й с лакътя. Ще бъда у дома, ще я заключа там и ще използвам ударите си. Не вярвам, че битката ще приключи рано, но не мисля, че и той ще измине дистанцията. Искам и ще направя всичко възможно да прекратя тази битка предсрочно„, добави бразилката.

Андраде готова за двубой с Шевченко през пролетта

Тя е бърза, но ще се опитам да бъда като светкавица и ще използвам свалянето и натиска, за да я забавя и да уморя ръцете й. След първия рунд ще бъде по-бавна и мога да си върша работата в осмоъгълника„, завърши Андраде, която има 21 победи и 8 загуби в кариерата си. Тя завоюва пояса на UFC през 2019-та, когато нокаутира Роуз Намахунас във втория рунд. Само няколко месеца по-късно отстъпи пред Уейли Жанг с ТКО в първия рунд и загуби титлата си.