Начало ММА Джи Ес Пи разказа как би преборил Камару Усман
0

Джи Ес Пи разказа как би преборил Камару Усман

Джи Ес Пи разказа как би преборил Камару Усман
0

Джордж Сейнт Пиер и Камару Усман са едни от най-великите бойци в полусредна категория на UFC, но кой би надделял в двубой между двамата, когато са в пика си? Този дебат вълнува много фенове на ММА и 41-годишиният Сейнт Пиер разкри как би подходил към двубой срещу Усман.

„Усман има стил, в който свързва много добре събарянията си. Много добър е и на клетката, но борбата му и умението му да спира движението на опонентите му са основните му оръжия. Аз съм боец, който се движи повече – удрям се и мърдам. Бих се пробвал да го финтирам и да го съборя на земята след негова реакция. Ако се бием, бих се пробвал да го сложа по гръб на земята, защото никога не сме го виждали там. Това би била стратегията ми“, разкрива бившият шампион в две категории на UFC пред ММА репортера Джеймс Линч.

„Понякога трябва да атакуваш там, където всички си мислят, че няма да можеш да пробиеш. Никога не сме виждали Камару на гърба му и никой не е успял да разкрие тази тайна. Има много добри борци, които не могат да играят по гръб и не реагират добре.“, добавя Джи Ес Пи.

Канадецът заключи, че никога няма да разберем как би завършил такъв двубой, защото не смята да се връща към ММА.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".