Начало ММА Израел Адесаня: Ще накарам Брънсън да каже името ми в клетката
0

Израел Адесаня: Ще накарам Брънсън да каже името ми в клетката

Израел Адесаня: Ще накарам Брънсън да каже името ми в клетката
0

Израел Адесаня заяви, че е готов да ступа Брънсън и ще го направи по такъв начин, че Дерек Брънсън да каже името му правилно в Октагона.

„The Last Stylbender“ коментира пред ММА репортера, Ариел Хелуани, че иска да отмъсти на опонента му за това, че е сбъркал в произнасянето на името му. Адесаня обвини Брънсън, че нарочно е сбъркал името му при едно от интервютата му и затова сега ще го накара да го изрече правилно по време на битката – точно както Мухамед Али е направил в двубоя си с Джак Демпси.

Новозеландският боец нарече стила на Брънсън „хаотичен“ и се закани да го приключи в първите два рунда с нокаут или отказване. Бившият шампион на GLORY е все по-уверен в граплинг уменията си и призова Дерек да се втурне към него още от началото на мача, за да бъде посрещнат с нокаутиращ удар в брадата или да бъде отказан.

Вижте цялото интервю на Адесаня с Ариел Хелуани, в което боецът разказва за корените си, битките си в Азия и плановете му за близкото бъдеще

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".