Начало ММА Джо Пайфър напсува критиците си след загубата от Джак Хермансон

Джо Пайфър напсува критиците си след загубата от Джак Хермансон

Джо Пайфър напсува критиците си след загубата от Джак Хермансон
0

Джо Пайфър (12:3) инкасира първата си загуба на сцената на UFC този уикенд, допускайки обрат срещу Джак Хермансон (24:8), след като предложи доминация в първите два рунда от срещата им в Лас Вегас. В коментарите след мача той получи куп критики, защото отдавна бе смятан за едно от протежетата на Дейна Уайт, а това го накара да реагира остро.

Към всички хейтъри – яжте ми х*я! Не биваше изобщо да съм тук. Давам 100% всеки път. Ще направим корекции и ще се завърнем отново. Поздравления за Джак“, каза Пайфър в своя Instagram.

„Жокера“ спря едно от протежетата на Дейна Уайт

27-годишният американец загуби първата си изява пред очите на Уайт през 2020 г., отстъпвайки с технически нокаут на Дъстин Столцфус в Contender сериите. След това той се реабилитира срещу Ози Диаз и подписа договор с UFC. Първите му два мача приключиха още в първия рунд, като дори получи правото на изява в едно от платените събития през миналия април в подгряващата карта на UFC 287. През уикенда оглави първата си гала, но не стори достатъчно, за да победи един от класираните бойци в средна категория.