Начало Видео Джо Роугън също скочи на съдиите (ВИДЕО)

Джо Роугън също скочи на съдиите (ВИДЕО)

Джо Роугън също скочи на съдиите (ВИДЕО)
0

Все по-сериозни стават размерите на съдийското фиаско, което съпътстваше UFC 247.

Президент, медии и фенове се обединиха около тезата, че хората, които са били нагърбени със задачата да оценяват представянето на бойците, не са се справили.

А поредното доказателство за неадекватното поведение на хората около клетката дойде от Джо Роугън. Известният по цял свят ММА коментатор сподели на живо, че един от съдиите си гледа в краката, докато в Октагона се биеха Лорен Мърфи и Андреа Лий.

Думите на озадачения от случващото се Роугън бяха подкрепени от бившия боец и сегашен колега на Джо – Доминик Круз. Двамата не спестиха критиките си към въпросния арбитър по време на живото предаване, недоумявайки как е възможно подобно нещо.

След края на главното събитие, Роугън отново поде темата за взетите решения и в частност на съдията, който даде 49-46 в полза на шампиона.

„Същият човек (Джо Солис) отсъди победа за Андре Еуел срещу Джонатан Мартинес по-рано през вечерта. Това е напълно неадекватно. Ядосвам се, защото сме дъвкали тази тема и преди“, сподели Роугън.

„Всеки, който си мисли, че Джон Джоунс е спечелил 4 рунда е луд. Доминик изигра прекрасен мач и такова неуважително отсъждане е чиста лудост“, добави той.

Бившият шампион на организацията Доминик Круз също не бе впечатлен от съдиите и дори призова лицензът на Джо Солис да бъде отнет.