Начало ММА Джон Джоунс готов да се бие с победителя от Кормие-Миочич

Джон Джоунс готов да се бие с победителя от Кормие-Миочич

Джон Джоунс готов да се бие с победителя от Кормие-Миочич
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс (25-1), не би имал нищо против да се изправи срещу шампиона на компанията при най-тежките, но само ако финансовите му условия бъдат задоволени.

Рано тази сутрин (българско време) „Боунс“ защити титлата си на UFC 239, побеждавайки Тиаго Сантош с неединодушно съдийско решение.

На 17-ти август 40-годишният Даниел Кормие (22-1) ще защитава пояса си в тежката дивизия срещу Стипе Миочич (18-3) на UFC 241 и при евентуална победа на „DC“, феновете на смесените бойни спортове ще могат да се надяват на чудото – трети мач между Кормие и Джоунс.

„С удоволствие бих влязъл в клетката с Кормие“, каза 31-годишният американец.

„Това ще бъде супер битка и единствената причина, за която се сещам този мач да не се е състоял е заради графика на UFC. Когато от компанията са готови да ни съберат отново, ще дойдат при нас и ще ни кажат „Ето колко ще вземете“ и знам, че Даниел ще бъде щастлив.

Битка от такъв калибър ще изисква много преговори и нов договор, такива са реалностите.

Нямам проблем да се изправя и срещу Стипе. Предпочитам Даниел, защото той ми е ясен, но ще приема и Стипе.

Моята страст си остава лека тежка категория. Всички ми казват, че съм разчистил дивизията, но не съм съгласен. Има много качествени бойци и още много работа за вършене“, сподели Джоунс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.