Начало Бокс Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс

Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс

Калъм Смит отхвърли офертата на Били Джо Сандърс
0

По всичко личи, че мачът за обединяване на титлите в супер средна категория между британците Калъм Смит (26-0) и Били Джо Сандърс (28-0) няма да се състои скоро.

Преди седмица Сандърс, който е шампион на WBO изпрати оферта към сънародника си, който пък държи пояса на WBA „Super“. Офертата включваше равно поделяне на доходите и събитието да се излъчва по британската телевизия BT Sport, която работи с Франк Уорън.

29-годишният Смит пък е представляван от другия голям промоутър на Острова – Еди Хърн и явно договорът не е бил задоволяващ.

Ето какво каза треньорът на Смит – Джо Галахър:

„Тази оферта по никакъв начин не ни заинтригува. Калъм е номер едно в своята дивизия. С него вече дискутирахме ситуацията и се съгласихме, че предлаганото от тях не е достатъчно. Ако наистина искат да направим този мач, ще трябва да платят повече“, сподели Галахър.

От лагера на Сандърс не се забавиха с реакцията и Франк Уорън написа следното в социалните мрежи:

„Най-накрая получихме официален отговор. Беше ни отказано. Никаква контра оферта, никакви преговори, просто ни беше отказано.

Изцяло британски сблъсък за обединяване на титли, 50/50 подялба и 7 цифри в банковата сметка явно не са достатъчно примамливи?“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.