Начало ММА Джони Уокър: Не се лигавя в клетката! (ВИДЕО)

Джони Уокър: Не се лигавя в клетката! (ВИДЕО)

Джони Уокър: Не се лигавя в клетката! (ВИДЕО)
0

Джони Уокър (21:8) остана обиден от мнението на феновете в MMA, че гледат на него, като на лигав боец, който предпочита да прави циркове в клетката, вместо да се бие. Той обясни в интервю за Ag Fight, че това е стилът му, а не се прави просто на интересен.

Уокър често може да бъде видян да прилага неконвенционални методи срещу своите противници. Той заблуждава, че е наранен, прилага техники на „пияната маймуна“ и използва редица залъгващи движения, които често изглеждат комично, тъй като се изпълняват от почти двуметров гигант.

Джони обаче твърди, че всичко е въпрос на стратегия, защото насреща си винаги има някои от най-добрите бойци в света, какъвто бе случаят с Магомед Анкалаев в началото на годината. Той пробва голяма част от триковете си срещу руснака, но в крайна сметка загуби с нокаут във втория рунд.

Анкалаев нокаутира Уокър с бруталната си сила

Джони Уокър е кафяв колан по бразилско джу-джицу, но също така е опитен състезател по карате и капоейра. Именно тази смесица от стилове му дава възможност, за да бъде изключително разнообразен на ринга.