Начало ММА Джоунс дарява 100 000 долара, ако Кормие се бие с него
0

Джоунс дарява 100 000 долара, ако Кормие се бие с него

Джоунс дарява 100 000 долара, ако Кормие се бие с него
0

Джон Джоунс ще се изправи срещу Александър Густафсон на UFC 232 на 30-ти декември, но враждата му с Даниел Кормие още не е утихнала.

Двамата бивши съперници в клетката се захапаха в социалните мрежи след като DC за пореден път коментира, че Джоунс е бил на допинг по време на битките им. Вече чистият „Боунс“ иска да даде шанс на шампиона в полутежка и тежка категория да се докаже още веднъж, а за да го стимулира да приеме двубоя, боецът е готов да дари 100 000 долара. Боецът от Ню Йорк добави, че Кормие не е никакъв двоен шампион, а Конър Макгрегър е бил истински двоен шампион.

 

Първата победа на Джон Дж. над Кормие бе със единодушно съдийско решение през 2015 г. , а две години по-късно бившият шампион успя и да нокаутира DC в мач реванш. Резултатът от реванша преобърнат в „несъстоял се“, защото Джоунс бе хванат с допинг и статутът му на най-велик за всички времена рязко пропадна.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".