Начало ММА Джоунс и Рейес си разменят виртуални удари
0

Джоунс и Рейес си разменят виртуални удари

Джоунс и Рейес си разменят виртуални удари
0

Битката между Доминик Рейес и Джон Джоунс изглежда не е приключила с мача помежду им през февруари.

Тогава „Боунс“ защити пояса си в лека тежка категория с единодушно решение, но фенове и специалисти по цял свят не останаха убедени в правотата на това решение. Дори на съдийски онлайн семинар по-късно участващите арбитри категорично се съгласиха, че ръката на Рейес е трябвало да бъде вдигната след двубоя.

Сега двамата подновиха враждата помежду си, този път – по правилата на Twitter, а не на смесените бойни изкуства. Всичко започна с философска публикация на Джоунс: „Влизате в пещерата на лъва в търсене на коза и се чудите защо никой не излиза успешно“.

Тази сентенция обаче не успя да впечатли Рейес и той коментира с кратко, но съдържателно послание: „Очаквах повече…“, правейки препратка към мнението, че е спечелил мача. „Да, обикновено победителят получава готините неща“, побърза да му отвърне „Боунс“.

Преди време Доминик Рейес заяви, че от UFC са обмисляли възможността за втори двубой между него и Джоунс през есента, но плановете са пропаднали заради коронавируса и тоталния хаос в програмата на организацията.