Начало ММА Джоунс: Животът ме удари тежко, никой боец не може толкова

Джоунс: Животът ме удари тежко, никой боец не може толкова

Джоунс: Животът ме удари тежко, никой боец не може толкова
0

Шампионът на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс (23-1), даде интервю за „LA Times“. Любимият на много фенове боец сподели интересни неща преди битката с Антъни Смит (31-13) на „UFC 235“.

„Всеки шампион има своя история. На всекиму е било трудно. Определено сам си усложних нещата, но каквато трябва цена ще платя. Тук съм за предизвикателството. Трябваше да остана силен, това и направих. Днес стоя пред вас и знам, че никой не може да ме удари толкова силно, колкото го стори животът“, сподели шампионът.

„Ако феновете искат да се бия пак с Даниел Кормие, UFC ще уреди нещата. Ако не, винаги ще се чудим какво е би могло да се случи. След 2-0 срещу него вече нямам какво да доказвам. Пращат ме срещу един от най-великите, а аз съм по-малък като размери. Той го знае – аз съм най-великият на това поколение. И феновете го твърдят.“

Следващото предизвикателство пред Джон е идният уикенд в Лас Вегас.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.