Начало ММА Еди Хърн: Ще бъда конкурент на UFC

Еди Хърн: Ще бъда конкурент на UFC

Еди Хърн: Ще бъда конкурент на UFC
0

Боксовият промоутър Еди Хърн е решен да пробие в ММА. Британецът съзнава, че задачата няма да е лека. Въпреки това е решен на тази голяма крачка, а вероятно е бил провокиран от интереса на Дейна Уайт към бокса.

В момента UFC е на върха на хранителната верига в смесените боеве.

„Много хора ме посъветваха да го направя. Трудно е да бъдеш конкурент на UFC, но аз ще го направя! Не искам да бъда №2. Да си на върха в този бизнес е много трудно и затова ми трябва време“, призна промоутърът.

„Харесвам ММА. Не съм голям фен на този спорт, но адмирирам цялата работа, която се върши в него. Харесва ми как вече бойците прекарват повече време в стойка, защото преди имаше много повече граплинг и борба. Харесва ми какво прави UFC като бранд, постоянно увеличава територията си.“

„Ревнувам, защото контролират целия спорт и определят кой с кого ще се бие. В бокса е обратното – състезателите ни казват кой съперник искат“, допълни Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.