Начало ММА Един от най-големите шоумени в UFC може да последва Нгану към PFL

Един от най-големите шоумени в UFC може да последва Нгану към PFL

Един от най-големите шоумени в UFC може да последва Нгану към PFL
0

UFC определено трябва да помисли сериозно върху нови начини, за да задържа най-големите си звезди, след като вече е видимо, че по света има други MMA организации, които се развиват с толкова високи темпове, че вече предлагат по-добри условия на атлетите. PFL вече се похвали с подписа на Франсис Нгану, а съвсем скоро може да стори същото и с Дерик Люис. Или поне това е желанието на един от реномираните анализатори в спорта – Кени Флориан.

Той признава, че е останал очарован от подхода на „Черния звяр“ в последния му мач срещу Маркос Рожерио де Лима през изминалия уикенд, когато стигна до зрелищен нокаут в рамките на 33 секунди, стартирайки с летящо коляно. Флориан обаче е бил изненадан от факта, че договорът на Люис изтича с въпросната среща.

Дерик със сигурност е един от най-атрактивните бойци в тежка категория в момента. Причината не е само в бойните му умения, а и в способността да предлага шоу преди, по време и след мачовете си. Това го прави изключително ценен за своите работодатели, защото именно подобни атлети пълнят залите и продават PPV.

Ще следим с интерес следващия кариерен ход на Дерик Люис. Той е на 38 години и със сигурност има в себе си поне още един пълноценен договор. Току виж видим реваншът му с „Хищника“, но този път на територията на PFL.