Начало ММА Един удар пенсионира Джералд Харис
0

Един удар пенсионира Джералд Харис

Един удар пенсионира Джералд Харис
0

Джералд Харис обяви наскоро оттеглянето си от смесените бойни изкуства, но се оказва, че не е възнамерявал да го прави.

Двубоят на 40-годишния ветеран срещу Сет Бачински се оказа последен за него, въпреки че идеята е била точно обратната – да го върне на път към договор с някоя от големите вериги. Всичко обаче се е променило в началото на третия рунд, разказа самият Харис.

„Не се шегувам, напълно сериозен съм – щом ме удари в лицето последният път си казах, че тая работа вече не е за мен. В случай, че доста хора не схващат, направих над 30 двубоя, в които не ме удряха много. През цялата си кариера съм получавал най-много 5 чисти удара. Не се шегувам. Гордея се със защитата си и уменията си в борбата. Така че за мен беше мисия да не ме удрят. Остарявам, ставам все по-бавен и в този момент осъзнах, че повече не искам да съм тук. Спечелих. Можех да сложа край на кариерата си със загуба или пък с победа над някой, който не притежава качествата да е срещу мен. Почувствах се добре, побеждавайки Бачински. Той е стойностен съперник. Но взех решението в третия рунд“, призна Харис пред MMA Fighting.

„Урагана“, както е известен 40-годишният американец, приключва кариерата си в смесените бойни изкуства с 25 победи и 8 загуби.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.