Начало ММА Емоционалното сбогуване на Даниел Кормие с ММА

Емоционалното сбогуване на Даниел Кормие с ММА

Емоционалното сбогуване на Даниел Кормие с ММА
0

Даниел Кормие официално се отказа от професионалния ММА. Бившият двоен шампион на UFC отправи послание до феновете си в социалните мрежи и им благодари за подкрепата.

Кормие не скри емоциите си. Бившият борец се отдаде на равносметка.

„Благодаря много на всички за любовта и подкрепата“, започна DC.

„Не беше очакваният от мен край, но така е в живота. Поздравления за Стипе Миочич за фантастичната битка, беше чест за мен и удоволствие да споделя октагона с теб за 50 минути. Дадохме шоу на всички.“

„Към отбора ми: Обичам всички ви до смъртта си, направихте толкова много жертви. Надявам се да съм ви накарал да се гордеете. Към Салина и децата: Благодаря ви, че бяхте моята мотивация. Към всички фенове: Обичам ви толкова много. Вие ми давахте тласък да опитвам и да стана велик. Към Дейна Уайт и UFC: Насладих се на всяка една минута. Благодарен съм за получената възможност. Беше вълнуващо приключение нали?“, завърши Кормие.

Той слага край на кариерата си в смесените боеве при статистика 22 победи, 3 загуби и 1 без резултат.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.