Начало Видео Фъргюсън отново показа нестандартни тренировки (ВИДЕО)

Фъргюсън отново показа нестандартни тренировки (ВИДЕО)

Фъргюсън отново показа нестандартни тренировки (ВИДЕО)
0

Тони Фъргюсън със сигурност ще бъде запомнен със своята уникалност.

Претендентът за титлата в „лека“ категория на UFC отново смая всички и предизвика много смях в социалните мрежи с необикновенните си тренировки. Боецът публикува видео клип в Instagram профила си, в който се вижда как тренира събаряния, суплеси и акробатични номера с помощта на стойка за подскоци.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

“Active🌱Rest” # Breakin’ASweatAfterBusinessTrip # Let’s🥇Go -CSO- # WorkMoar # 💪🕶 🇺🇸🏆🇲🇽

Публикация, споделена от @TonyFergusonxt (@tonyfergusonxt) на

„Активна почивка. Леко изпотяване след бизнес пътуване“, озаглави видеото Фъргюсън.

Неговият бъдещ опонент, Хабиб Нурмагомедов, не пропусна да изрази реакцията си в социалните мрежи и коментира видеото по следния начин в Twitter.

„Тренираш с дънки и колан?“

Въпреки информацията за отменянето на следващите три събития на UFC, битката между Хабиб и Тони на 18-ти април ще се проведе според Дейна Уайт. Това е пети опит за сблъсък между двамата хегемони при 70-килограмовите. Срещите между тях са пропадали заради контузии и влошено състояние и на двамата, но изглежда единствената пречка за организирането на двубоя този път може да бъде пандемията от COVID-19.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".