Начало ММА Гейджи за Фъргюсън: След побоя, който му нанесох, не е същия
0

Гейджи за Фъргюсън: След побоя, който му нанесох, не е същия

Гейджи за Фъргюсън: След побоя, който му нанесох, не е същия
0

Бившият временен шампион на UFC в лека категория Джъстин Гейджи, който по-рано критикува Дейна Уайт, сега се зае и с Тони Фъргюсън, когото победи.

„Тони винаги е такъв – опонентите му излизат, изпаднат в хаос и по някаква причина не могат да си създадат пространство и да се държат на разстояние. Не знам защо Антъни Петис и Доналд Серони не направиха това, което направих аз. Но това се случва през цялото време в битките на Тони Фъргюсън“, каза Гейджи.

Гейджи с тежки думи по адрес на Дейна Уайт

Липсата на фенове наистина ми помогна да се съсредоточа, което е много важен фактор, когато се биете с Тони Фъргюсън, защото само лицето му кара противника да загуби ума си и да се втурне в битката. Не мисля, че Фъргюсън е успял да се адаптира към новите обстоятелства – просто никога не е бил елитен боец„, добави бившият временен шампион.

„Бях впечатлен от представянето на Оливейра, но Тони вече беше различен боец. Никой няма да остане същият след побоя, който му нанесох. Никога. Той се би с по-малко самочувствие, а точно неговата увереност го направи толкова опасен противник“, завърши Гейджи.