Начало ММА Грег Харди аут за половин година

Грег Харди аут за половин година

Грег Харди аут за половин година
0

Боецът от тежката категория на UFC – Грег Харди (5-2), не се наслаждава на най-хубавия си период в смесените бойни изкуства.

Нещата тръгнаха на зле още през октомври, когато победата му над Бен Сосоли бе преобърната в „Несъстоял се“ заради нерегламентирано използване на инхалатор между рундовете. След това Харди замести Жуниор дос Сантос и се изправи срещу Александър Волков в Москва, но победата отиде на сметката на руснака.

И ако това не бе достатъчно на бившият играч по американски футбол, то вчера стана ясно каква принудителна почивка ще трябва да си вземе Харди. 31-годишният боец получи контузия на дясната ръка и сега ще трябва да почива 180 дни.

Преди отново да му бъде позволено да се състезава, американецът ще трябва да премине обстойни прегледи при медицинско лице, което да провери до каква степен травмата е излекувана и в какво физическо състояние е боецът.

Още четирима бойци, които взеха участие на галавечерта в Москва, получиха 6-месечна забрана да се състезават. Това са Григорий Попов, Джесика-Роуз Кларк, Абубакар Нурмагомедов и Далча Лунгиамбула.