Начало ММА Грег Харди ще се бие с голи юмруци
0

Грег Харди ще се бие с голи юмруци

Грег Харди ще се бие с голи юмруци
0

Бившата звезда на НФЛ и UFC – Грег Харди изглежда е намерил ново поприще, на което да опита да осъществи мечтания пробив и да натрупа победи и финансово богатство. Той потвърди официално, че се мести в боксовата лига с голи юмруци BKFC.

33-годишният американец премина през доста различни вариации на спортове. След като изкара няколко сезона в Американската футболна лига НФЛ, той се отдаде на битки в клетката на UFC. Харди имаше своите добри моменти в най-голямата ММА организация на света, но изпадна в дупка и зареди поражения, които доведоха и до махането му от страна на Дейна Уайт.

Сега Грег ще направи нов опит да възобнови кариерата си, този път в BKFC. Организацията вече спечели почитатели, след като там се биха една от скорошните емблеми на UFC – Пейдж ВанЗант, както и Майк Пери.

Развълнуван съм да започна работа с Грег, който е страхотен атлет, бърз и много мощен. Той иска да се тества и от няколко месеца тренира упорито, за да получи мач при нас. Тежка категория е най-вълнуващата от всички, а конкуренцията е страхотна, така че ще имаме скоро жесток мач“, коментира шефът на организацията Дейв Фелдман.