Начало ММА Ибрахима Мане получи лек съдийски подарък в битката с Чекина Носо Педро

Ибрахима Мане получи лек съдийски подарък в битката с Чекина Носо Педро

Ибрахима Мане получи лек съдийски подарък в битката с Чекина Носо Педро
0

Ибрахима Мане (13:4) влезе в срещата с Чекина Носо Педро (8:4) като фаворит, но в клетката на PFL в Париж не изглеждаше да е съвсем така. Той дори може да се каже, че получи леко съдийско рамо, за да се сдобие с 13-тата си победа.

Целият мач премина доста скучновато, тъй като и двамата бойци заложиха повече на предпазливата игра и не предприемаха по-сериозни рискове в търсене на успеха. Дори арбитърът се наложи на цели три пъти да ги разделя за ниска активност, а случаите, в които ги предупреди, че ще го стори бяха двойно повече.

Нидерландецът можеше да се похвали с по-добрата игра на партера и той едва не стигна до събмишън с гилотина още в първия рунд. Само свежестта на французина тогава му помогна, за да оцелее и да се измъкне преди да бъде задушен.

В другите два рунда силите бяха доста изравнени и съвсем логично можехме да очакваме, че ще се стигне до неединодушно решение. 2:1 в крайна сметка бяха гласовете в актива на Мане, но на негово място не бихме използвали точно този мач, за да се промотираме за в бъдеще.