Начало ММА Има битка – Ковингтън и Масвидал минаха последния тест
0

Има битка – Ковингтън и Масвидал минаха последния тест

Има битка – Ковингтън и Масвидал минаха последния тест
0

Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал преминаха последното препятствие по пътя към дългоочаквания си сблъсък. Двамата преодоляха кантара за главното събитие на UFC 272, което предстои да видим в неделя рано сутринта, българско време.

Ковингтън и Масвидал ще се изправят един срещу друг в полусредна категория в Лас Вегас. Днес те съумяха да влязат в нужните килограми, за да не търпят евентуално глоба или пък битката им да пропадне. Двамата заковаха абсолютно идентично тегло преди срещата. Те ще влязат в октагона с по 77.34 килограма.

Галавечерта включва още няколко наистина вълнуващи битки. Сред тях е сблъсъкът между Кевин Холанд и Алекс Оливейра. Любопитното е, че и те са с еднакво тегло от по 77.11 килограма. Сходна е ситуацията и с Едсон Барбоса и Брайс Мичъл, които са по 66 килограма.

Всеки от тях показа страхотна форма, което предвещава и наистина вълнуващи мачове. Не случайно много от специалистите посочиха UFC 272 като една от най-интригуващите галавечери, в които няма да има битка за световна титла.

ОСНОВНА КАРТА

Полусредна категория: Колби Ковингтън (77.34) – Хорхе Масвидал (77.34)

До 73 кг: Рафаел дос Аньос (72.58) – Ренато Мойкано (72.58)

Категория перо: Едсон Барбоса (66) – Брайс Мичъл (66)

Полусредна категория: Кевин Холанд (77.11) – Алекс Оливейра (77.11)

Тежка категория: Грег Харди (120.66) – Сергей Спивак (110.45)