Начало ММА Счупени ребра спрели Масвидал за битката с Едуардс
0

Счупени ребра спрели Масвидал за битката с Едуардс

Счупени ребра спрели Масвидал за битката с Едуардс
0

Хорхе Масвидал се е оттеглил от двубоя с Леон Едуардс заради счупени ребра. Това твърди неговият бивш съотборник и настоящ кръвен враг Колби Ковингтън.

Масвидал трябваше да се изправи срещу Едуардс на UFC 269 на 11 декември, но обяви, че няма да участва в събитието в Лас Вегас заради контузия. Той обаче така и не конкретизира за каква точно травма става въпрос.

По думите на Ковингтън, Хорхе е счупил няколко ребра по време на тренировка. „Ще ви кажа истината, защото все още имам приятели в неговата зала, не случайно съм шампиона на народа. Този чуплив Юда – Хорхе Масвидал е счупил няколко ребра. Това е истинската причина да провали мача с Едуардс”, разкри Ковингтън.

Той не пропусна да се заяде с бившия си спаринг партньор, с когото са в обтегнати отношения в последните години. „Жалко е, че хората в неговата зала ме обичат повече от Хорхе. Тръгнал си е от тренировка насълзен, защото е една ревлива к*чка. Казва, че съм по-чуплив от него, но никога не бих отменил мач за такава контузия. Масвидал е посмешище и всички трябва да са наясно с това”, изригна Колби.

Ковингтън потвърди думите и на Леон Едуардс, че Хорхе е измамник и се крие от сериозни мачове. Самият Масвидал пък не коментира травмата си, но заяви, че е готов да разреши проблемите си с Ковингтън в октагона.

Снимка: БТА