Начало Други Макинтайър призова за „Битка за Британия” с Тайсън
0

Макинтайър призова за „Битка за Британия” с Тайсън

Макинтайър призова за „Битка за Британия” с Тайсън
0

Бившият шампион на WWE Дрю Макинтайър ще направи нов опит да организира мач с Тайсън Фюри. „Циганския крал”, който е безспорен №1 в тежка категория на бокса, държейки пояса на WBC, е предизвикан в „Битка за Британия”.

Шотландската звезда на кеча се надява, че докато световният шампион чака развитие за следващата защита на пояса, ще прояви интерес към връщане в WWE. Двамата от години вече разменят реплики из социалните мрежи и се заканват един на друг за двубой в кеч организацията. И по всичко личи, че може би сега е удобен момент такъв да се проведе.

Няма да спра да говоря по тази тема, докато този мач не се осъществи. От доста време с Фюри вече имаме закачка. Дошъл е моментът да разрешим нашите спорове. „Битка за Британия” звучи прекрасно”, коментира Макинтайър.

Фюри дебютира в WWE през 2019-а, когато се изправи в ринга на кеч организацията срещу Брон Строумен. Желание той да се върне на сцената изяви и Стефани Макмеън, която е шеф на една от най-големите шоу програми.

Тайсън сякаш е роден за WWE. Той има всичко необходимо, харизма и невероятен потенциал, за да е част от нас. Надявам се, че ще приеме това предизвикателство”, каза дъщерята на Винс Макмеън.