Начало Бокс Анди Руис изобщо не се появява в залата

Анди Руис изобщо не се появява в залата

Анди Руис изобщо не се появява в залата
0

Анди Руис-младши тотално е спрял да тренира и е под въпорс дали изобщо ще се бие някога.

За това свидетелстват боксьори от неговия отбор – звездите на опитния треньор Еди Рейносо.

Лидерът на тима Саул Алварес е много разочарован колко е несериозен бившият световен шампион в тежка категория.

По-малко от три години след спечелването на титлите Руис дори не може да бъде открит.

„Може да питате Оскар Валдес и Франк Санчес. Не знам какво се случи с Анди Руис, по същия начин като Райън Грасия. Един ден дойде и след това никога повече не се върна“, твърди Канело.

„Еди Рейносо има време за всеки от нас. Можете да попитате останалите. Ако отделяш време и си дисциплиниран в залата, няма как Еди да ти откаже помощ с тренировките. Друг е случаят, когато идваш за по 20 минути и след това те няма 4 дни“, допълни Канело и защити треньора си от нападките на Гарсия.

Очакваше се Анди да се завърне на ринга през тази пролет, но след информациите за неговото отсъствие от тренировъчния процес, евентуалната следваща битка на мексиканеца изглежда все по-далечна.

За последно той победи Крис Ареола през май 2021 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.