Начало ММА Йоел Ромеро се утеши с щедър бонус след загубата от Дейвис

Йоел Ромеро се утеши с щедър бонус след загубата от Дейвис

Йоел Ромеро се утеши с щедър бонус след загубата от Дейвис
0

Със загуба, но по-богат си тръгна Йоел Ромеро след дебюта си в една от водещите ММА вериги в света „Белатор“. Бившият претендент за титлата в средната категория на UFC стана най-високоплатения боец след събитието „Белатор“ 266 в Сан Хосе през уикенда.

Ромеро загуби от Фил Дейвис при полутежките с неединодушно решение след три рунда в главната битка.

Според публикуваната информация от Калифорнийската държавна атлетическа комисия е лидер по хонорари след галата. 46-годишният кубинец е прибрал 150 000 щатски долара. В същото време Дейвис, който спечели битката, получи 100 000 долара за представянето си.

Бърз успех за Нюман Грейси

В подглавното събитие Нюман Грейси се наложи с технически нокаут в първия рунд над Марк Лемингер в средната категория. Бонусът му възлиза на 100 хиляди долара.

Руснакът Муртазалиев не е съгласен с решението на съдиите

Единственият руснак в бойната карта – Халид Муртазалиев, който загуби с единодушно решение от американеца Антъни Адамс в предварителната карта, спечели 33 000 долара, докато хонорарът на опонента му беше 40 000 долара (включително 20 000 долара като бонус за победа).

Хонорарите на останалите участници в събитието варираха от 1500 до 38 600 долара, като десет от тях получават не повече от 6000 долара за своите изпълнения.