Начало ММА Какво донесе на Конър Макгрегър най-много пари през 2021 година?

Какво донесе на Конър Макгрегър най-много пари през 2021 година?

Какво донесе на Конър Макгрегър най-много пари през 2021 година?
0

Доходите на Конър Макгрегър през изминалата година възлизат на $180 млн. Той стана първият в класацията на Forbes от всички спортисти в света. Общият размер на състоянието на Конър е $400 млн. Откъде идват?

Макгрегър Спорт и развлечения

Конър стартира своята компания за спортен мениджмънт през 2014 г., когато тепърва започваше да гради името си в UFC. Компанията популяризира неговите битки и му носи около 10 милиона долара годишно.

Mac живот

Mac Life е медийна платформа, собственост на бившия шампион на UFC. 1,2 милиона абонати в YouTube и над 80 хиляди в Instagram носят на ирландеца добри доходи.

Макгрегър БЪРЗО

Платеното приложение на боеца предлага програма за тренировка от 10 до 100 долара на месец. Могат да се закупят и фитнес оборудване и хранителни добавки. Този бизнес носи на ирландеца около 50 милиона долара годишно.

Август Макгрегър

,,Има две неща, които обичам да правя: да се боря и да изглеждам добре“, казва Макгрегър. Конър си партнира с известния шивач Дейвид Хейл, за да създаде своя собствена марка за стилни дрехи.

Правилно дванадесет годишно уиски

Макгрегър спечели 150 милиона долара, като продаде контролния пакет акции от своята марка уиски. Той продължава да прави реклами и да прави пари от това и до днес.

Хотел ,,Блек Фордж“

Конър откри хотел през 2021 г. в Дъблин. Боецът планира да отвори своята хотелска верига по целия свят през следващите години.