Начало ММА Камару Усман: Бърнс не може да ми е приятел
0

Камару Усман: Бърнс не може да ми е приятел

Камару Усман: Бърнс не може да ми е приятел
0

Действащият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман не вижда интрига в битката с Гилбърт Бърнс и знае точно как ще завърши конфронтацията с бившия му приятел и съотборник.

„Даниел Кормие каза тази седмица, че и двамата с Гилбърт знаем кой ще спечели тази събота и това е вярно, въпреки че харесвам увереността, която той показва публично“, каза Усман.

„Той е свършил чудесна работа през годините и ще се постарае, но аз ще направя това, което винаги съм правил, състезавайки се с него. Затова да – и двамата знаем как ще завърши срещата“, продължи шампионът.

Камару Усман: Хамзат Чимаев е готин и го уважавам

На въпрос за връзката му с Бърнс, Усман каза, че не може да изпитва приятелски чувства към човек, решил да му отнеме това, което му принадлежи.

„Много хора пишат за нас като приятели и съотборници, които трябва да се бият помежду си, но вече не виждам приятели тук. Колко по-лично може да стане, когато приятел, с когото тренирате всеки ден, изведнъж каже: „Имам нужда от това, което ти имаш и ще го взема“. Така че, не може да се говори за някакво приятелство. Ще вляза в осмоъгълника и ще го възприема като всеки друг противник“, обясни Усман.

Битката за титлата в полусредна категория между Камару Усман и Гилбърт Бърнс ще бъде основното събитие на UFC 258 , което ще се проведе на 13 февруари в Лас Вегас.