Начало ММА Камару Усман е номер 1 не само в ММА (ВИДЕО)

Камару Усман е номер 1 не само в ММА (ВИДЕО)

Камару Усман е номер 1 не само в ММА (ВИДЕО)
0

Камару Усман, който е шампион на UFC в полусредна категория, демонстрира сериозни умения и в танците.

Африканският боец сподели видео в социалните мрежи, на което танцува заедно със своята дъщеря Самира. Тя е родена през 2014 година.

Усман се забавлява и нахъсва седемгодишното момиче да се отпусне и да се наслаждава на танца и музиката. Самият той показва завидна гъвкавост и ритъм.

Камару Усман е най-доминиращият шампион в UFC в момента. Той има общ баланс от 20 победи и само 1 поражение в своята професионална кариера в смесените бойни изкуства.

„Нигерийският кошмар“ няма загуба откакто е част от най-известната ММА верига в света. През миналата 2021 година той беше избран за боец номер 1 след като съумя да защити три пъти пояса в полусредна категория (срещу Жилберт Бърнс, Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън).

Вече е ясен и неговият следващ опонент в октагона. Това ще бъде Леон Едуардс. Британецът е в серия от 9 поредни победи. Все още обаче не е ясно кога и къде ще се проведе двубоя.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".