Начало ММА Камару Усман заплаши Джейк Пол

Камару Усман заплаши Джейк Пол

Камару Усман заплаши Джейк Пол
0

Камару Усман не прояви никаква тактичност спрямо YouTube звездата Джейк Пол. Словестната война помежду им продължава да се разгорещява с всеки изминал ден.

Точно след като нокаутира Хорхе Масвидал, за да запази титлата си в UFC 261, Усман беше попитан за закачката между Пол и бившия шампион на UFC Даниел Кормие. Американският боец с нигерийски корени тогава заяви, че с удоволствие би се погрижил за Пол, защото никой от бойците в дивизията му не вдига достатъчно шум, за да задържи вниманието му.

Популярният блогър на думи прие предизвикателството, а Усман му напомни, че „не е хлапе от Дисни“ и може би трябва да следи по-внимателно думите му. Пол светкавично публикува снимка на Усман с дъщеря му в „Дисни“.


В сряда шампионът в полусредна категория на UFC предупреди блогъра през Twitter: „Разбирам, че смяташ това за игра, което вероятно е причината да не осъзнаваш, че така хората наистина се нараняват. Не си играя на бой и мога да променя живота ти по най-лошия начин.“

Списъкът на набелязани цели за Джейк Пол не спира обаче да расте. 24-годишният Пол заяви интерес и към боксова битка с непобедения  Томи Фюри (5-0, 4 КО), който е по-малкият брат на настоящия шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри.

„Съвсем скоро ще разберем дали ще има такъв двубой – каза Пол пред „The Sun“. –  Искам да продължа да се бия и да правя история. Томи Фюри е изкуствена звезда от телевизионно риалити, живееща в сянката на брат си през цялото това време. И много скоро ще покажа колко ужасен е той като боец.“