Начало ММА Кармуш разкри тайната на дълголетна кариера в бойните спортове

Кармуш разкри тайната на дълголетна кариера в бойните спортове

Кармуш разкри тайната на дълголетна кариера в бойните спортове
0

Една от най-известните бивши състезателки на UFC – Лиз Кармуш, коментира спортното си дълголетие. В момента тя се състезава в „Белатор“ и продължава да буди възхищение вече над декада на най-високото ниво в ММА.

За нея военната подготовка е изградила основните на успеха.

„Най-важното за успешната ми кариера в бойните спортове е дисциплината, която научих в морската пехота“, Кармуш сподели пред MMAmania.com.

„Военната подготовка ти помага много в живота и прилагаш знанията в професионален план. Разчитах на това като ММА боец и мисля, че съм в този спорт много по-дълго от останалите жени. Правя го заради дисциплината – лагерите ми са железни.“

„До момента „Белатор“ много ми харесва. Присъединих се в много труден момент, COVID пандемията“, продължи Кармуш.

„До момента обаче не съм имала нищо друго освен позитивни преживявания тук. Бяхме на Хаваите и пяхме, уреждам си мачове с най-силните. Когато някой отпадне, веднага ми се гарантира нов съперник. Никой не е правил това за мен в миналото.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.