Начало Бокс Бариош: Мачът с Джервонта ще изстреля кариерата ми в космоса

Бариош: Мачът с Джервонта ще изстреля кариерата ми в космоса

Бариош: Мачът с Джервонта ще изстреля кариерата ми в космоса
0

Непобеденият Марио Бариош показа респект към съперника си този уикенд. На миналия Хелоуин той беше в една и съща карта с Джервонта Дейвис, а сега ще се бие с „Танка“ в главно събитие на вечерта.

Мачът е тази неделя по първи петли българско време за регулярната титла на WBA, като Дейвис качва две категории

„Бях много изненадан, когато името му се появи сред спряганите за следващата ми битка“, Бариош сподели пред BoxingScene.com.

Джервонта Дейвис: Мога да приключа Бариош във всеки един момент

„Това е огромна възможност за мен. Няма значение какво говорят хората – той е едно от най-големите имена в спорта. Рядко се отдават такива шансове и трябва да го грабна с две ръце.“

За „Танка“ се очертава първия сериозен тест в кариерата му.

„Да видя името си в главното събитие на една от огромните галавечери на Showtime за годината – това е сбъдната мечта. От дете вярвах, че ще стигна до тук. Този сблъсък ще изстреля кариерата ми в космоса“, допълва Бариош.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.