Начало ММА Келвин Гастелъм се завръща в клетката през юли
0

Келвин Гастелъм се завръща в клетката през юли

Келвин Гастелъм се завръща в клетката през юли
0

Бившият временен шампион в UFC Келвин Гастелъм ще премери сили с майстора на бразилското джу-джицу Джак Хермансон на 18-ти юли. Битката бе потвърдена от американските медии mmafighting.com и ESPN.

Източниците на тази информация твърдят, че бойната галавечер, на която двамата бойци ще кръстосат ръкавици, ще се проведе на така наречения „Боен остров“, който бе обещан от Дейна Уайт преди време.

Гастелъм се възстановяваше от контузия в коляното след битката му с Дарън Тил през ноември, 2019-та и дори се подложи на операция. Той е в серия от две поредни загуби. Хермансон също записа загуба в последната си битка. Той отстъпи пред Джаред Каноние през септември, 2019-та и серията му от четири поредни победи бе прекъсната. Шведът трябваше да се изправи срещу Крис Уайдман през май месец, но битката бе отложена заради коронавирус пандемията.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".