Начало ММА Кевин Лий: Гилеспи е най-добрият борец в категорията

Кевин Лий: Гилеспи е най-добрият борец в категорията

Кевин Лий: Гилеспи е най-добрият борец в категорията
0

Кевин Лий се завръща в лека категория, за да премери сили с непобедения Грегор Гилеспи, а при евентуална загуба може да се сбогува с UFC. Лий (18-5 MMA, 10-5 UFC) се намира в серия от 2 поредни поражения.

Въпреки това не отказва никакви предизвикателства, дори това да коства кариерата му в най-популярната ММА верига.

„В момента съм на ръба“, Лий започна интервюто си за MMA Junkie.

„Ако трябва да съм честен, това не бе много умно решение от моя страна. Той е непобеден и дори да го водиш в резултата намира начин да те обърне.“

Гилеспи до момента има 6 победи и нито една загуба в UFC. Общо при професионалистите успехите му са 13.

„Излизам срещу най-добрия борец в категорията“, продължи Кевин Лий. „Друг не е печелил толкова първенства. Влизам в мача след 2 загуби и тази мисъл не напуска главата ми. Но винаги съм искал да се бия с най-силните, а не просто с момчета, които да ме поизпотят. Готов съм за това предизвикателство“.

Двамата влизат в октагона на 3 ноември, когато и Благой Иванов ще играе срещу Дерек Люис. Бойното шоу UFC 244 ще бъде в „Медисън Скуеър Гардън“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.