Начало ММА Коди Гарбранд с план как да спечели две титли в UFC
0

Коди Гарбранд с план как да спечели две титли в UFC

Коди Гарбранд с план как да спечели две титли в UFC
0

Бивш шампион на UFC категория „петел“ Коди Гарбранд си има идеален сценарий, с който да стане двоен шампион на UFC. Първата стъпка по този път ще бъде победа над Роб Фонт този уикенд на UFC Fight Night 188 в Лас Вегас.

Все още мога да бъда шампион на UFC в две теглови категории“, каза Гарбранд.

Това е целта мi. Знам, че ни предстои цирк със Стърлинг и Ян, те трябва да се бият отново. Аджамейн току-що претърпя операция, така че процесът ще отнеме малко повече време. Ще довърша Роб в събота и мога да се наредя на опашката за титлата„, каза още той.

В същото време Гарбранд не изключва възможността да се превърне в претендент номер 1 в категория „муха“. Той може да получи шанс за двубой с победителя от битката между Дейвсън Фигейредо и Брандън Морено, която ще се проведе на 12 юни на UFC 263.

Поглеждайки назад, разбирам, че коронавирусът ми отне шанса за титла, но ми даде повече възможности. Побеждавам в събота и може да съм претендент номер едно в най-добрата категория, а няколко седмици след това Фигередо и Морено се бият.

Надявам се победителят да не е контузен и да можем бързо да организираме битката. Това е идеален сценарий, но трябва да се случат много неща„, завърши Коди.