Начало ММА Когато старата школа даде ценен урок на следващото поколение (ВИДЕО)

Когато старата школа даде ценен урок на следващото поколение (ВИДЕО)

Когато старата школа даде ценен урок на следващото поколение (ВИДЕО)
0

Често казват, че спортът е за младите. Скачат по-високо, тичат по-бързо, по-издръжливи са… Ще кажете, че и удрят по-силно, но в този случай грешите.

Историята на бойните спортове помни не един и два паметни мача, в които състезатели от „старата школа“ дават ценен урок на младите си противници. В тези битки се доказва, че контактните спортове са за умните хора и тези с големи сърца на шампиони.

Както всичко останало – бойните изкуства еволюират.

Уменията се надграждат с години тежки тренировки и затова възрастта съвсем често не е от значение тук. В следващата компилация можем да видим 5 чудесни примера за всичко казано.

Нека видим как го прави „старата школа“:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.