Начало ММА Компания за бира пусна специално издание за Доналд Серони
0

Компания за бира пусна специално издание за Доналд Серони

Компания за бира пусна специално издание за Доналд Серони
0

Американската компания за производство на алкохол „Budweiser“ направи специален кен за Доналд Серони преди предстоящата му битка с Конър Макгрегър на събитието UFC 246. „Budweiser“ спонсорират „Каубоя“ от дълго време и тези специални кенове ще се продават в Лас Вегас в седмицата на битката му.

От едната страна на продукта е поставен цитат, който гласи „Живей живот, който си заслужава“, а от другата страна са изписани постиженията на „Каубоя“ в най-елитната ММА организация в света, UFC. Боецът от Албакърки може да се похвали с 23 победи в октагона (от които 16 преди последния гонг), 18 бонуса за най-добро представяне/най-добър нокаут или събмишън, 20 нокдауна и 7 нокаута чрез хай-кикове. 

„Искам всички обикновени, работещи американци да знаят, че се бия за тях. Питат ме защо никога не си почивам, а аз отговарям, че хората от работническа класа никога не си почиваме. Работим всеки ден. Искам да знаете, че има надежда и аз съм един от вас“, написа Серони в Instagram.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.